Tuesday, May 31, 2011

Macro in Schotland

Fotograferen doe ik al sinds ik een tiener ben. Er zijn dan ook al aardig wat camera's versleten door mijn toedoen: Minolta, Yashica, Canon, Nikon, Casio... zoveel dat ik niet eens meer weet welke modellen.
Maar nu sinds een paar jaar helemaal verliefd op mijn Panasonic Lumix DMC-ZS3. Inmiddels mijn tweede omdat de eerste verloren is gegaan aan een iets te heftige moerastocht in Canada. Ik kan niet meer zonder op pad. De Nikon D70 die ik nog steeds heb is echt te groot en onhandig geworden voor tijdens mijn survival- en bergtochten dat ik een compact camera nodig had.
Als ik mensen mag aanraden dan is dit DE camera. De foto's zijn loepzuiver en van de hoogste kwaliteit, de video's in HD kwaliteit verslaan welke andere camera dan ook, zelfs menig videocamera kan hier niet aan tippen!

Tot zover mijn mini reclamecampagne. Vandaag zijn we naar Aviemore gegaan om, ik te gaan vliegvissen en Christien en Brecht te gaan wandelen. Jan hebben we achter gelaten bij de golfbaan. Er werd een bezoek gedaan aan een klein botanisch tuintje en ik heb even de gelegenheid gehad om mijn macrostand uit te proberen. Zie het resultaat:1 comment:

  1. Wauw, dat ziet er echt geweldig uit zeg!!!
    Al die details zo scherp. Mooi gedaan!
    Zo'n camera lijkt mij ook wel wat!!!

    Ineke

    ReplyDelete