Friday, June 3, 2011

Vervolg Schotland - Newtonmore, Durness, Ullapool

We vervolgen onze vakantie richting uiterst noorden om weer af te zakken naar de gezellige havenplaats Ullapool waar we drie nachten zullen verblijven in een B&B.
Schotland is schitterend maar als je echt het beste van het beste wilt zien, dan moet je via Lairg naar Durness over de A836 en dan, en dat is een goed bewaard geheim, bij Altnaharra links af slaan naar Durness. Zulke weggetjes zijn een zeldzaamheid en je komt haast niemand tegen... althans een kudde herten zou kunnen.
Net voor Durness even het strand op geweest. Nu wordt er gezegd dat het noorden van Schotland de mooiste stranden ter wereld heeft alleen dat weet niemand omdat het water er gewoonweg veels te koud is... houden zo! Voordeel: het gehele strand voor jezelf en wat is het mooi hier!!!
Ullapool is een klein maar gezellig plaatsje met een kleine haven en vele lekkere restaurants. Morgen ochtend zitten we om 8.30 uur aan een Scottish breakfast. Voor mij niets nieuws, ik heb er zelfs naar uitgekeken. Voor mijn schoonouders een ontdekkingsreis en misschien wel een schokkende! Morgen een foto hierover, nu over vandaag!No comments:

Post a Comment